Recht voor ú

Transport / vervoer

Transport / vervoer

U heeft als bedrijf een vraag over of zoekt bijstand in een geschil over een vorm van vervoer: weg, binnenvaart, zee, lucht, spoor of gecombineerd vervoer. Advox advocaten staat partijen bij die deel uitmaken van de logistieke keten.

Het transportrecht dekt een erg ruime lading in het rechtsverkeer.

Daarbij denken we niet enkel aan het vervoer van personen en goederen over de weg, de zee en in de lucht, maar ook aan de rij- en rusttijden van chauffeurs, de belading van de vracht, de vrachtprijzen,…

Er is verschillende specifieke regelgeving van toepassing, zoals het CMR-verdrag, ADR-reglementering, transportovereenkomsten enzovoort… Professionele begeleiding om u wegwijs te maken in dit arsenaal van regelgeving is dus ten zeerste aangeraden.

Bovendien komen verschillende onderdelen van het transportrecht in aanraking met andere rechtstakken, zoals schade bij een ongeval of verzekeringskwesties. Inzicht in het groter geheel is noodzakelijk.

Advox Advocaten kan u van dienst zijn met zowel adviesverlening als met bijstand bij een gerechtelijke procedure.

Hierbij garanderen wij:

  • Eerlijke en heldere communicatie: u wordt actief bij het dossier betrokken en kan steeds met uw bezorgdheden terecht bij uw dossierbeheerder.
  • Actief optreden: wij trachten er steeds voor te zorgen dat u snel wordt verder geholpen en doen het nodige om het dossier niet nodeloos te laten aanslepen.
  • Expertise: onze advocaten zijn experten en blijven de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied verder opvolgen.

U kan erop rekenen dat uw dossier van begin tot einde correct zal worden behandeld bij Advox advocaten.

Advox bekijkt uw dossier empathisch én zakelijk. We begeleiden u met een duidelijke en allesomvattende strategie, die we samen met u uittekenen. Krachtig, efficiënt, eerlijk en doelgericht. Kortom: Recht voor ú.'

Stel ons uw vraag

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.