Recht voor ú

VME / Syndicus

VME / Syndicus

In een appartement wonen brengt bepaalde verplichtingen met zich mee. Met betrekking tot bepaalde gedeelten van het onroerend goed deelt u de eigendom: daken, gevel, … Als lid van de VME (vereniging van mede-eigenaars) moet u samen met de andere eigenaars beslissingen nemen (bijvoorbeeld: dak herstellen, gevel schilderen, maandelijkse bijdragen bepalen, enz.). Deze besluitvorming dient volgens wettelijke regels te verlopen, en deze zijn best ingewikkeld. Hierover zijn dikke boeken geschreven.

Professionele syndici kunnen de nodige bijstand verlenen en mede-eigenaars begeleiden in deze besluitvorming. Maar in heel wat appartementsgebouwen is geen professionele syndicus aangesteld en staan de eigenaars er alleen voor.

Advox heeft zich grondig gespecialiseerd in deze materie. Wij adviseren en begeleiden zowel particuliere eigenaars, VME’s als professionele syndici en voeren de onderhandelingen en volgen de procedures.

Procedures rond deze materies kunnen snel ontaarden, lang duren en heel kostelijk worden. We zien het als onze grootste uitdaging u hiervan te besparen.

We kiezen waar mogelijk voor onderhandeling en buitengerechtelijke akkoorden. Steeds bekijken we met u of de kost van een procedure opweegt tegen een snelle oplossing. Daar heeft u recht op.

Laat u vanaf het begin adviseren. Een goed opgestelde overeenkomst of een duidelijk zicht op uw rechten en plichten kan u veel ellende besparen.

Advox bekijkt uw dossier empathisch én zakelijk. We begeleiden u met een duidelijke en allesomvattende strategie, die we samen met u uittekenen. Krachtig, efficiënt, eerlijk en doelgericht. Kortom: Recht voor ú.'

Stel ons uw vraag

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.