Recht voor ú

Ongeval & schade

Een ongeval is snel gebeurd. U zit met veel vragen. Wie is er in fout ? Wie zal mijn schade vergoeden ? Zijn alle documenten wel goed ingevuld ? Wat moet ik bijhouden ? Heb ik wel recht op een vergoeding en zal al mijn schade vergoed worden?

Advox staat garant om u hierbij te helpen, niet alleen in een procedure voor de rechtbank maar ook voordien. Zo is het belangrijk dat meteen na het ongeval het aanrijdingsformulier correct wordt ingevuld en u meteen de nodige maatregelen treft voor vaststelling van de aansprakelijkheid en de schade (verwittigen politie, trekken van foto’s, aanspreken van getuigen, …).

Wij bespreken uw dossier van A tot Z. Samen met u bekijken we welke mogelijkheden er zijn. Allereerst wordt er een inschatting gedaan van de aansprakelijkheid: wie is er in fout?

Hierbij garanderen wij:

  • Eerlijke en heldere communicatie: u wordt actief bij het dossier betrokken en kan steeds met uw bezorgdheden terecht bij uw dossierbeheerder.
  • Actief optreden: wij trachten er steeds voor te zorgen dat u zo snel wordt verder geholpen en doen het nodige om het dossier niet nodeloos te laten aanslepen.
  • Expertise: onze advocaten zijn experten in hun vakgebied en volgen de nieuwste ontwikkelingen in dit domein op de voet.

Nadat werd uitgeklaard wie er in fout was, kunnen we u bijstaan bij het bekomen van een correcte schadevergoeding, dit zowel voor de schade aan uw voertuig als voor de lichamelijke schade.

Bij ons kan u erop rekenen dat uw dossier van begin tot einde correct wordt behandeld.

zie ook: lichamelijke schade, verzekeringen, verkeersongeval, overlijden

Advox bekijkt uw dossier empathisch én zakelijk. We begeleiden u met een duidelijke en allesomvattende strategie, die we samen met u uittekenen. Krachtig, efficiënt, eerlijk en doelgericht. Kortom: Recht voor ú.'

Stel ons uw vraag

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.