Recht voor ú

Arbeidsongevallen

Vaak laat dergelijk ongeval een grote indruk op u na. Zeker als u hierdoor gewond geraakt of een dierbare van u ten gevolge van een arbeidsongeval overlijdt.

Naast het emotionele aspect, moeten er na een arbeidsongeval vaak belangrijke juridische stappen en beslissingen worden genomen.

Er dienen een heleboel documenten te worden ingevuld en te worden bijgehouden om het arbeidsongeval, de medische gevolgen en kosten ervan te kunnen bewijzen. We denken hierbij aan de aangifte van het arbeidsongeval, de verslagen van het ziekenhuis en de dokter, de facturen met betrekking tot de medische kosten, …

Het kan zijn dat er hierover discussies met de arbeidsongevallenverzekeraar ontstaan, die uitgeklaard dienen te worden.

De begeleiding van Advox advocaten gaat veel verder dan de vertegenwoordiging voor de Rechtbank.

Steeds vertrekken we vanuit uw concrete behoeften, die we grondig doorspreken: waar wil u naartoe, wat wil u bereiken? Onmiddellijk vragen we de nodige documenten op, toetsen deze behoeften aan de wettelijke haalbaarheid en stellen alzo een plan op, dat we u voorleggen en met u bespreken. We zetten samen met u een strategie uit in uw dossier. Stellen we een medisch expert aan? Treden we in overleg en komen we tot een minnelijke regeling buiten de rechtbank of procederen we en leggen we het dossier voor aan de rechtbank? Soms adviseren we psychologische begeleiding en houden we de Rechtbank, in uw eigen belang, zo lang mogelijk af. In gevallen van extreme tekortkomingen inzake veiligheid en ongevalpreventie op de werkvloer, kunnen er zelfs strafrechtelijke stappen worden ondernomen.

We bekijken uw dossier empathisch en zakelijk tegelijk (het heeft geen zin om uw beslissingen te laten leiden door heftige emoties).

We garanderen u hierbij:

  • Dat we eerlijk en helder communiceren. We betrekken u actief bij het dossier en zijn gemakkelijk aanspreekbaar en bereikbaar.
  • Dat u snel bij ons terecht kan en dat niets onnodig aansleept.
  • Dat we gespecialiseerd zijn en de nieuwste ontwikkelingen strikt opvolgen.
  • Dat we discreet zijn.

Onze aanpak overstijgt het strikt juridische. Waar nodig (en op uw vraag) hebben we experten ter beschikking: medische deskundigen, psychologen/therapeuten, makelaars, …

We overleggen samen met hen en optimaliseren zo de aanpak van uw dossiers. Zo nemen we alle facetten van het probleem in handen.

zie ook: lichamelijke schade, verzekeringen 

Advox bekijkt uw dossier empathisch én zakelijk. We begeleiden u met een duidelijke en allesomvattende strategie, die we samen met u uittekenen. Krachtig, efficiënt, eerlijk en doelgericht. Kortom: Recht voor ú.'

Stel ons uw vraag

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.