Recht voor ú

Overlijden in het verkeer

Overlijden in het verkeer

Plots kan uw leven een dramatische wending nemen. Iemand die u dierbaar was, is door een ongeval om het leven gekomen. Niet alleen komt u psychisch voor een zware periode te staan, ook juridisch kan een dodelijk ongeval heel wat met zich meebrengen.

Advox advocaten staat garant voor een correcte en heldere aanpak van uw dossier. Als nabestaande beleeft u onzekere tijden. U stelt zich vele vragen. U wil weten wat er precies gebeurd is. U wil het standpunt van andere betrokkenen kennen. U vraagt zich af of een voorstel tot vergoeding wel correct is of welke verzekering u kan aanspreken. U wenst misschien psychologische bijstand. U vraagt zich af hoe het zit met het inkomen dat wegvalt en met de begrafeniskosten.

Wij staan u onmiddellijk bij met deskundig advies en begeleiding die verder reikt. Naast onze eigen expertise kan u tevens beroep doen op ons netwerk van specialisten: verzekeringsspecialisten, accountant, psycholoog, .. .

Een begroting van de schade die u als nabestaande lijdt heeft vele aspecten. Uiteraard is er de morele schade door het verlies dat u lijdt, maar er is ook sprake van uitgaven die u moet doen, inkomsten die wegvallen…

Samen nemen we de tijd om dit uitgebreid te bespreken en verzamelen we de juiste documenten.

Hierbij garanderen wij:

  • Eerlijke en heldere communicatie: u wordt actief bij het dossier betrokken en kan steeds met uw bezorgdheden terecht bij uw dossierbeheerder.
  • Actief optreden: wij trachten er steeds voor te zorgen dat u snel wordt verder geholpen en doen het nodige om het dossier niet nodeloos te laten aanslepen.
  • Expertise: onze advocaten zijn experten op het domein van letsels en lichamelijke schade en blijven de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied verder opvolgen

zie ook: lichamelijke schadearbeidsongevallen, medische fout, verzekeringen

Advox bekijkt uw dossier empathisch én zakelijk. We begeleiden u met een duidelijke en allesomvattende strategie, die we samen met u uittekenen. Krachtig, efficiënt, eerlijk en doelgericht. Kortom: Recht voor ú.'

Stel ons uw vraag

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.