Recht voor ú

Slachtoffer

Wanneer u slachtoffer bent van een misdrijf, is dit een ingrijpende gebeurtenis. Het beheerst uw leven en u stelt zich waarschijnlijk vele vragen. Welke rechten heb ik? Wat moet ik doen om een schadevergoeding te krijgen? Hoe kom ik aan de juiste informatie ?

Advox luistert naar uw verhaal en vertaalt dit naar de juridische context. We geven u zicht op de mogelijkheden ter recuperatie van uw schade en adviseren u grondig. We volgen uw dossier bij voorkeur in een zo vroeg mogelijk stadium op. Dit geeft ons de kans om uw schadeloosstelling te optimaliseren.

Advox begeleidt u zodat u zich over het administratieve en juridische kluwen verbonden aan de regeling rond de schadevergoeding geen zorgen moet maken. Wij houden u op de hoogte over de stand en het verloop van het onderzoek, van zodra dit mogelijk is.

We informeren u over wat u kan verwachten van het verdere verloop, we adviseren u in de keuzes/beslissingen die gemaakt dienen te worden tussen oa een minnelijke of een gerechtelijke expertise, bemiddelen of een procedure, …

Hierbij garanderen wij:

  • Eerlijke en heldere communicatie: u wordt actief bij het dossier betrokken en kan steeds met uw bezorgdheden terecht bij uw advocaat.
  • Actief optreden: wij trachten er steeds voor te zorgen dat u snel wordt verder geholpen en doen het nodige om het dossier niet nodeloos te laten aanslepen.
  • Expertise: onze advocaten zijn op het domein van lichamelijk letsel experten en blijven de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied verder opvolgen.

Naast onze eigen expertise beschikken we over een uitgebreid netwerk van specialisten. Zo kunnen we u raadsdokters aanraden waarvan wij weten dat ze garant staan voor een objectieve en correcte aanpak, maar in ons netwerk zitten ook psychologen, accountants (bij inkomstenverlies), architecten (voor aanpassingen aan uw woonst), enzovoort. Samen met hen vormen we een team dat u met kennis, inzicht en transparantie bijstaat.

zie ook: lichamelijke schade, verzekeringen, verkeersongeval.

Advox bekijkt uw dossier empathisch én zakelijk. We begeleiden u met een duidelijke en allesomvattende strategie, die we samen met u uittekenen. Krachtig, efficiënt, eerlijk en doelgericht. Kortom: Recht voor ú.'

Stel ons uw vraag

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.