Recht voor ú

Verdachte

Wanneer u een dagvaarding of een uitnodiging tot verhoor ontvangt, heeft dit een ontzettende impact. Meer dan eens gebeurt dit onverwacht en weet u niet wat u te wachten staat.

Wij staan u vanaf het begin bij: we staan paraat om al uw vragen te beantwoorden.

Zo zijn we ingeschreven op de Salduz-applicatie, waardoor u vanaf het eerste verhoor op ons beroep kan doen. In het eerste verhoor kunnen we dan samen met u de lijnen voor het verdere verloop van de procedure reeds uittekenen.

Wij zijn uw buffer tegen het ‘machtige staatsapparaat’. Samen met u zoeken we naar de beste eindoplossing in elke situatie, een oplossing die niet altijd onschuldig pleiten betekent. Wij durven ook schuldig pleiten, met een correcte ondersteuning en een haalbaar parcours in het vooruitzicht.

We garanderen u bij dit alles:

  • Dat we eerlijk en helder communiceren. We betrekken u actief bij het dossier en zijn gemakkelijk aanspreekbaar en bereikbaar.
  • Dat u snel bij ons terecht kan en dat niets onnodig aansleept.
  • Dat we gespecialiseerd zijn en de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen.
  • Dat we discreet zijn.

We bekijken uw dossier empathisch en tegelijk zakelijk. We begeleiden u door dit uiterst moeilijke verhaal met een duidelijke en allesomvattende strategie, die we samen met u uittekenen.

Onze aanpak overstijgt daarnaast het strikt juridische. Waar nodig (en op uw vraag) hebben we experten ter beschikking: psychologen/therapeuten, medische deskundigen, …

We overleggen samen met hen en optimaliseren zo de aanpak van uw dossier. Zo nemen we alle facetten van het probleem in handen.

Ook kijken we verder dan de verdediging van de feiten. Zo begeleiden we u bij mogelijke problemen die zich stellen indien u wordt aangehouden (bijvoorbeeld: wat gebeurt er met het appartement dat ik huur? Wij contacteren dan onder meer de huisbaas).

Zie ook: intrafamiliaal geweld, zedenmisdrijven, verdachte & slachtoffer, slachtoffer, verkeersongeval / overtreding

Advox bekijkt uw dossier empathisch én zakelijk. We begeleiden u met een duidelijke en allesomvattende strategie, die we samen met u uittekenen. Krachtig, efficiënt, eerlijk en doelgericht. Kortom: Recht voor ú.'

Stel ons uw vraag

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.