Recht voor ú

Zorgkaft

Belangrijke beslissingen zijn vereist met betrekking tot uw levenseinde en vermogen. Wij bundelen voor u en samen met u alle relevante documenten en informatie.

We vragen belangrijke documenten op en we overlopen met u alle noodzakelijke vragen (nalatenschap, bestemming van organen, regeling begrafenis en uitvaart, beslissingen bij geestesziekte, …)

We groeperen alles in uw zogenaamde zorgkaft. Hierin zit alle noodzakelijke informatie die uw nabestaanden of vertegenwoordigers na geestesziekte nodig hebben om uw wensen te vervullen en niets over het hoofd te zien.

Een fysieke kaft krijgt u mee naar huis, maar alle documenten worden ook in ’the cloud’ bewaard. U krijgt digitaal toegang tot deze documenten via een persoonlijke code.

Veel mensen vragen ook naar een successieplanning en opstellen van een zorgvolmacht. Deze beslissingen nemen we uiteraard ook op in uw zorgkaft.

 

Zie ook: successieplanning / aangiften nalatenschap, geestesziekte, zorgvolmacht, bewind en gedwongen opname

Advox bekijkt uw dossier empathisch én zakelijk. We begeleiden u met een duidelijke en allesomvattende strategie, die we samen met u uittekenen. Krachtig, efficiënt, eerlijk en doelgericht. Kortom: Recht voor ú.'

Stel ons uw vraag

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.